ONDERWIJS

Het leveringsprogramma van Projectum is nagenoeg onbeperkt. Van schoolmeubilair tot aan kantoormeubilair, van practicummeubilair tot aan projectmeubilair, maar ook vloerbedekking, verlichting, accessoires, interieurbouw en wandvisuals. Hier voegen wij nog aan toe het inrichten van buitenterreinen en schoolpleinen, waar wij tevens de nodige ervaring mee hebben. Er is veel mogelijk en dat laten wij u graag zien!

Doordat Projectum niet gebonden is aan een verplichte winkelnering zijn wij in staat om elke vraag en behoefte in te vullen. Wij hebben dan ook de beschikking over een vrijwel onbeperkt assortiment aan veelzijdig schoolmeubilair.

Inrichtingsconcepten voor het onderwijs proberen wij passend te maken aan de doelgroep “de Einstein Generatie”. Wij houden hierbij rekening met het beschikbare budget en komen met creativiteit én vindingrijkheid tot betaalbare inrichtingsconcepten en uiteindelijk uw gewenste beleving. Met andere woorden: binnen het gestelde budget een WOW-effect creëren!

Als onderwijsorganisatie kunt u Projectum onder andere benaderen voor:

Onderstaande referentieprojecten geven u een goed en divers beeld van waar wij voor staan en welke onderwijsinrichtingen wij in het verleden gerealiseerd hebben.

 

 

Referenties